Hotel Brasserie De Pergola

www.vvvgiethoorn.com
Omschrijving

Hotel Brasserie de Pergola beschikt over 21 comfortabele rookvrije kamers en heeft de mogelijkheid tot boeking van meer kamers door samenwerking met nabijgelegen hotels. De hotelkamers beschikken over heerlijke lits-jumeaux bedden, een eigen bad met douche (en sommige kamers hebben een whirlpool), toilet, zitje, tv en toeristische informatie. Bovendien kunt u overal in het hotel gratis draadloos internetten en er is een computer voor de gasten in de hotellobby.


Adres
Ds. T.O. Hylkemaweg 7 8355 CD Giethoorn

Website
www.depergola.nl

Hotel Restaurant de Harmonie

Omschrijving

Hotel De Harmonie**** is gelegen langs de dorpsgracht in het toeristisch ongerepte Giethoorn-Noord. Alle kamers zijn rustig gelegen, beschikken over alle moderne comfort en hebben uitzicht over het water en het natuurgebied ‘De Wieden’.


Adres
Beulakerweg 55 8355 AB Giethoorn

Website
www.harmonie-giethoorn.nl

Hotel de Kruumte

www.touristinformationgiethoorn.nl
Omschrijving

Na een dagje op of rond het water is het goed toeven in Hotel De Kruumte. U zult zich er meteen thuisvoelen dankzij ons kleinschalige karakter en de persoonlijke sfeer.

Ons hotel telt zeven ruime en verzorgde kamers. Eén van de kamers is gesitueerd op de begane grond voor als u minder goed te been bent. Alle hotelkamers zijn ruim ingericht en voorzien van comfortabele bedden en een ruime zithoek. Eigen douche/toilet, een televisie en ook sinds kort open wifi te verkrijgen na vraag.Het uitzicht op de landerijen spreekt bij Hotel De Kruumte voor zich.

 


Adres
Kerkweg 48a 8355 BJ Giethoorn

Website
www.dekruumte.com

Hotel Restaurant Grandcafé ’t Voorhuys

www.touristinformationgiethoorn.nl
Omschrijving

”Hotel ’t Voorhuys is een familie hotel met 37 luxe tweepersoonskamers in het centrum van Emmeloord, Flevoland op ongeveer 30 km afstand.
Het hotel beschikt over 12 luxe tweepersoons Comfort Plus kamers, waarvan 4 kamers met connecting door, 12 ruime tweepersoons comfortkamers met bad en/of douche. En 13 standaard kamers met douche. Uiteraard zijn alle kamers van alle gemakken voorzien; telefoon, flatscreen televisie, datapoort en gratis Wi-Fi (KPN Hotspot). Alle kamers zijn rookvrij en zijn voorzien van airconditioning. Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel.”

 


Hotel Restaurant de Lindenhof

Omschrijving

Waarom de heerlijke, zorgeloze avond vol genietingen niet vast houden in plaats van in de auto te stappen en terug te rijden naar huis? Het kan. Er zijn vijf senior suites en acht juniorsuites en twee luxe kamers beschikbaar in De Lindenhof die gasten het gevoel zullen geven thuis te komen.

De suites en kamers zijn luxe, maar warm en huiselijk ingericht.
U slaapt in een Auping boxspring. De suites en kamers beschikken over een designbadkamer, en alle kamers en suites beschikken over een airco.
Een extra bed in de suite is mogelijk à € 50,–. Ideaal voor als u uw kinderen wilt meenemen.


Adres
Beulakerweg 77 8355 AC Giethoorn

Website
www.restaurantdelindenhof.nl

Hotel de dames van de Jonge

Omschrijving

De Dames heeft een rustiek, romantisch karakter met een streekeigen gastvrijheid. In het restaurant de dames, de tuinkamer of op het terras aan het water geniet u van pure gerechten met natuurlijke ingrediënten uit de omgeving. De dames van de Jonge Hotel-Restaurant is een ideaal startpunt voor een natuurlijke ontdekkingsreis door cultuurhistorisch-interessante stadjes en dorpen. Ook kunt u bij de dames fluisterboten en fietsen huren. We zullen u gastvrij ontvangen in het mooiste gebied van Nederland.

Let op:

* Bij de dames kunt u gratis parkeren
* De dames van de Jonge is het hele jaar geopend


Adres
Beulakerweg 30 8355 AH Giethoorn

Website
www.dedamesvandejonge.nl