De Galeriet

www.touristinformationgiethoorn.nl
Omschrijving

Sfeervol boerderij appartement in hartje centrum Giethoorn, aan de dorpsgracht. Geniet van de waterrijke natuur en het unieke cultuurlandschap in de Kop van Overijssel. Per fiets, per boot of te voet. Op loopafstand vindt u diverse sfeervolle restaurants en terrasjes aan het water. Accommodatie is voor 2 – 12 personen en van alle gemakken voorzien, met een eigen entree en terras.


Adres
Binnenpad 66 8355 BV Giethoorn

Website
www.atelier66.nl

Hoeve Montigny

www.touristinformationgiethoorn.nl
Omschrijving

Onze prachtige 5-sterren accommodatie is gebouwd in 2007 en verdeeld in 2 accommodaties: 1 voor 18 personen en 1 voor 20 personen. Deze accommodaties kunnen gekoppeld worden voor in totaal 38 personen.De accommodatie staat op het terrein bij de boerderij die nog volledig in bedrijf is. Op uw eigen terrein heeft u beschikking over een speeltuin, voetbalveld, basketbalveld, jeu de boules banen, frisbee korf, tafeltennistafel en barbecue (huis).In de groepsaccommodaties is Wifi aanwezig.Huisdieren zijn in de groepsaccommodaties niet toegestaan.


Adres
Kanaaldijk 5 8355 VH Giethoorn

Website
www.hoevemontigny.nl

Samen Eén

www.touristinformationgiethoorn.nl
Omschrijving
 Als groep (max. 52 personen), aan de overkant van een meer, op je privé “landgoed”. Slechts per boot bereikbaar (en per telefoon, gratis wifi).
Genieten van water, natuur en ruimte. Punteren, zeilen en spelen op het achterterrein tot het donker wordt.
Ideaal voor groepen met kinderen : familieweekend, verenigingen, zomerkamp, scholen en schoolreisjes. Inclusief : 8 slaapkamers (7 x 4-persoons, 1 x 2-persoons). 1 Slaapzaal voor 22 personen. Incl. 7 zeilpunters en een aluminium bootschappenboot met elektromotor. Professionele keuken.

Adres
Aan 't Bovenwijde Giethoorn

Website
www.sameneen.nl

De Opkikker

www.touristinformationgiethoorn.nl
Omschrijving

Vakantiehuis met 5 ruime slaapkamers en 4 badkamers, voor 10 personen.

Wilt u rust, ruimte en genieten van de natuur met een weids uitzicht? Dan is de Opkikker de geschikte plaats. Onze modern ingerichte, kleurrijke boerderij ligt in het buitengebied van Giethoorn. Centraal tussen de natuurgebieden de Wieden en Weerribben; de dorpjes Giethoorn en Blokzijl. In onze omgeving zijn vele fiets, wandel en kano routes waar u de geschiedenis en cultuur van dit gebied kunt beleven. Onze kippen, pony’s en katten (buiten) vergroten het boerderijgevoel.

Naast het vakantiehuis is een vergaderruimte die u erbij kunt huren.

In de ruimte vindt je een vergadertafel voor 6 tot 18 personen, meerdere zitjes, een aanrecht en een houtkachel. Met het meubilair mag worden geschoven. Met mooi weer kan je buiten werken in onze rustige landelijke tuin. Wat wil je nog meer?

We zijn zeer flexibel, dus over al uw wensen is te praten.

 

 

 


Adres
Smalleweg 7 8355 VB Giethoorn

Website
www.deopkikker.com

Vakantiehuis Giethoorn

www.vvvgiethoorn.com
Omschrijving

Groepsaccommodatie welke wordt verhuurd per weekend, midweek en week voor groepen van 8-20 personen. Het huis beschikt over een gemeenschappelijke ruimte met alle voorzieningen, 4 x 2-persoonskamer (boxsprings) met douche en toilet, 2 x 5 persoons- kamer (boxsprings), een tussenkamer met stapelbed en extra 2 douches en 2 toiletten op de begane grond. Tevens is er een ruim privé omsloten terras. De groepsaccommodatie is gelegen aan de rand van het dorp


Adres
Ds. T.O. Hylkemaweg 15 8355 CE Giethoorn

Website
www.vakantiehuis-giethoorn.nl

De Pouwelshoeve

www.vvvgiethoorn.com
Omschrijving

Groepsverblijf De Pouwelshoeve in Nijeveen is een gezellig vakantiehuis, gelegen in een landelijke omgeving met vrij uitzicht en veel privacy. Deze voormalige boerderij uit de 19e eeuw is verbouwd tot een schitterend groepsverblijf en is geschikt voor groepen tot 28 personen. Ook gasten met een lichamelijke beperking kunnen bij ons prima terecht. De Pouwelshoeve is het ideale startpunt voor allerlei leuke uitjes en een plek om heerlijk van de landelijke rust te genieten. De directe omgeving is uitermate geschikt voor fiets- en wandeltochten.


Adres
Nijeveense Bovenboer 12 7948 LG Nijeveen

Website
www.pouwelshoeve.nl

Het Kraggehuis

Omschrijving

 

  • Groepsaccommodatie voor maximaal zesenvijftig personen.
  • Een eiland voor jezelf midden in een meer!
  • Inclusief 5-7 traditionele zeilpunters, boot met buitenboordmotor
  • De natuur om je heen en het centrum van Giethoorn vlakbij.
  • Ideaal voor basisscholen en scholen voor Voortgezet onderwijs.
  • En voor speciale gelegenheden voor familie, vrienden en verenigingen en bedrijven.
  • De keuken is voorzien van alle gemakken voor eigen gebruik.
  • Gratis internet met wifi.
  • Voor de allerkleinsten: een box, een kinderbedje en een kinderstoel.
  • Catering is mogelijk.

Adres
Binnenpad 135 8355 BW Giethoorn

Website
www.kraggehuis.nl

De Kampeerboerderij

www.touristinformationgiethoorn.nl
Omschrijving

De kampeerboerderij is een monumentale (beschermd dorpsgezicht), vrijstaande boerderij in Giethoorn, die het hele jaar geopend is voor groepen. Als u met uw groep een weekend verblijft in “De Kampeerboerderij” is dit op basis van zelf verzorging.

In de accommodatie zijn meerdere verblijfsruimten. Er is een grote huiskamer met een eethoek en een aantal banken waar je gezellig bij elkaar kunt zitten. Een aparte half open keuken is voorzien van de nodige apparatuur. Op de deel (stal) is een grote sfeervolle recreatiezaal met een biljart, een tafeltennistafel, sjoelbakken en een tafelvoetbalspel.

Er zijn zeven slaapkamers in de boerderij. Buiten is een terras aanwezig; hier staat een barbecue voor u klaar. De achterkant van de boerderij grenst aan een klein stukje open water (met een hekje). Vanaf hier kunt u de natuurgebieden “De Wieden” en “De Weerribben” per boot of per kano bereiken. Lopend of op de fiets kunt u ook genieten van diverse mooie routes door het dorp en de natuurgebieden.


Adres
Langesteeg 8 en 10 8355 BZ Giethoorn

Website
www.de-kampeerboerderij.nl