Fam. Wieringa

benb Wieringa
Omschrijving
B&B Wieringa is gelegen op loopafstand van het dorp, in het Zuideinde van Giethoorn, aan het kanaal Beukers – Steenwijk. Komt u met de auto: er is een ruime parkeerplaats voor en naast ons huis. Komt u met de fiets: die kunt u binnen stallen. Komt u met de boot: die kunt u bij ons in de haven afmeren. Wilt u een bootje of een fiets huren: dat is mogelijk in de directe nabijheid op geringe loopafstand. De kamers zijn voorzien van een wastafel, tv en u kunt een kopje koffie/thee zetten. Douche en toilet zijn direct naast de kamers gelegen. ’s Morgens staat er een uitgebreid ontbijt voor u klaar.

Adres
Beulakerweg 116 8355 AM Giethoorn

B&B Kollen

kollen binnenpad
Omschrijving

Het hele jaar door kunt u nu gebruik maken van onze  logiesfaciliteiten. Alle kamers en het appartement zijn voorzien van een eigen toiletgroep, douche en kleuren-tv en zijn romantisch gesitueerd aan de fraaie dorpsgracht. Ontbijten kunt u in onze sfeervolle eetzaal. Direct naast de deur bevindt zich een royale -eigen- parkeerplaats zodat u, naast de genoegen van de watersport, ook het romantische achterland van dit deel van de provincie kunt verkennen.


Adres
Binnenpad 88 8355 BW Giethoorn

Website
www.kollenverhuur.nl

Boerenlogement Hoeve Montigny

www.touristinformationgiethoorn.nl
Omschrijving
In het sfeervolle boerenlogement van Hoeve Montigny vindt u 10 stijlvolle 2-à 3 persoons kamers die voorzien zijn van eigen sanitair. Waarvan 3 meerpersoonskamers met apart keukenblokje met daarin aanwezig: een magnetron, koelkast mogelijkheid om zelf koffie en thee te zetten. Tijdens het heerlijke ontbijt maakt u kennis met diverse verse streekproducten.
In het boerenlogement zijn geen huisdieren toegestaan.€ 35,00 p.p.p.n. (min. 2 nachten)€ 37,50 p.p.p.n. (voor 1 nacht)

Prijzen exclusief toeristenbelasting.


Adres
Kanaaldijk 5 8355 VH Giethoorn

Website
www.hoevemontigny.nl

B&B De Opkikker

www.touristinformationgiethoorn.nl
Omschrijving

Wilt u rust, ruimte en genieten van de natuur met een weids uitzicht? Dan is de Opkikker de geschikte plaats. Onze modern ingerichte, kleurrijke boerderij ligt in het buitengebied van Giethoorn. Centraal tussen de natuurgebieden de Wieden en Weerribben; de dorpjes Giethoorn en Blokzijl. In onze omgeving zijn vele fiets, wandel en kano routes waar u de geschiedenis en cultuur van dit gebied kunt beleven.

Onze kippen, pony’s en katten (buiten) vergroten het boerderijgevoel.
Wij willen onze B&B gasten rust en stilte bieden. Hierdoor is het bij ons voor kleine kinderen niet zo leuk.

 


Adres
Smalleweg 7 8355 VB Giethoorn

Website
www.deopkikker.com

B&B Mol/Groenewegen

www.vvvgiethoorn.com
Omschrijving

In het centrum van Giethoorn, ’t groene Venetië, vindt u Bed & Breakfast Mol/Groenewegen. Fraai gelegen aan de dorpsgracht met de prachtig aangelegde tuinen en typische bruggetjes. In onze in het voorjaar van 2014 geheel verbouwde boerderij met sfeervol ingerichte kamers kunt u genieten van een goede nachtrust en een uitstekend ontbijt. Mogelijk tot 8 personen, vier 2-persoons kamers met gratis wifi. Wij bieden goede sanitaire voorzieningen. En er is een ruime tuin grenzend aan een fraai natuurgebied!


Adres
Binnenpad 28 8355 BR Giethoorn

Website
www.molgroenewegen.nl

B&B De Hofstee

www.vvvgiethoorn.com
Omschrijving

In het centrum van Giethoorn in een verbouwde boerderij heeft u de beschikking over een prachtig appartement voor 2-4 personen, met uitzicht op de dorpsgracht. U heeft een goede uitvalbasis om allerlei activiteiten te ondernemen . Wandelen, fietsen, varen, vissen, windsurfen , suppen en zeilen. . Voor een mooie tocht zijn er fiets- , -wandel en vaarkaarten beschikbaar. Fietsen zijn overigens te huur evenals fluisterboten, surfplanken, kano`s en sup-boards. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het appartement is rookvrij.  Voor de auto is er een gratis parkeerplaats beschikbaar en er is gratis wi-fi.


Adres
Binnenpad 137 8355 BW Giethoorn

Website
www.campingdehof.nl

Hoeve Duvenvoorde

www.vvvgiethoorn.com
Omschrijving

In de boerderij Hoeve Duvenvoorde is een leuke Bed en Breakfast .
Is gelegen in het buiten gebied, aan de rand van het mooie dorp Giethoorn, met zijn karakteristieke boog brugjes en grachten ( Venetië van het noorden) en centraal in Nationaal Park Weerribben – Wieden, met ongerepte natuur en afwisselende Flora en Fauna. Er is een scala aan vis en watersport mogelijkheden aan en op de vele grachten en meren. Een startpunt voor meerdere wandel en fiets routes.

Ons Bed en Breakfast is het gehele jaar open.


Adres
Jan van Nassauweg 18 8355 VA Giethoorn

Website
www.duvenvoorde.nl