Expositie Beeldschoon

Beeldentuin en galerie´ Expositie Beeldschoon’ is een inspiratiebron voor een ieder die van Hedendaagse Beeldende Kunst houdt. Kunst die bij uw gevoel en in uw hart past.

In de smaakvol ingerichte tuin van 6000 m2 tuin en 3 galeries exposeren 35 professionele kunstenaars met 210 binnen- en buitenbeelden, schilderijen en wandobjecten in diverse materialen en verschillende disciplines. Thema dit jaar: ‘Dans is beweging – bij Beeldschoon een beleving’.

Open : Van 10 mei t/m 23 juni  2019, vrijdag, zaterdag en zondag van 13-17 uur en van 30 juni t/m 29 september iedere zondag van 13-17 uur. Andere dagen op afspraak.

   OOK te bezoeken ons Beeldschoon & Weldadig KunstRondje. Dit KunstRondje van 49 km, (loopt door Friesland, Drenthe en Overijssel) dat u zowel op de fiets als met de auto kunt volgen, brengt u bij tien unieke locaties in de Vrije Koloniën van Weldadigheid. U kunt op deze bijzondere plaatsen kunst van ‘Expositie Beeldschoon’ bewonderen. Bij elk kunstwerk vindt u uitgebreide informatie over de kunstenaar en zijn of haar verhaal over het werk.

En voor of na uw KunstRondje ook een bezoek te brengen aan de Beeldentuin bij De Pol.

Meer informatie: download de folder::

https://www.expositie-beeldschoon.nl/wp-content/uploads/2018/09/Beeldschoon-Weldadig-KunstRondje.pdf

of kijk ook op www.weldadigoord.nl/routes