MTN Giethoorn

www.touristinformationgiethoorn.nl
Omschrijving

MTN-Giethoorn, een levendig bedrijf met meer dan 34 jaar ervaring in de wereld van edelstenen, sinds 1998 gevestigd aan de Kanaaldijk te Giethoorn. MTN-Giethoorn is ook te bezoeken. In de ‘Edelsteenhoeve’ aan de Kanaaldijk vindt u een fraaie winkel met een zeer uitgebreid assortiment.
U wordt altijd gastvrij ontvangen maar wij vragen u wel even van te voren uw bezoek aan te kondigen, wij zijn niet altijd aanwezig.


Adres
Kanaaldijk 18 8355 VJ Giethoorn

Website
www.mtn.nl

Heerlijcke zeep/Lekkers en zo Giethoorn

www.touristinformationgiethoorn.nl
Omschrijving

Heerlijcke Zeep is gevestigd in Giethoorn met haar winckel Lekkers enzo Giethoorn. De winckel is uitgevoerd in de stijl van de jaren 20.  U kunt bij ons terecht voor handgemaakte zeepjes, woon-, en tuinaccessoires, Oma’s snoepgoed, handgemaakt Bunzlau Keramiek, ouderwetse borstels en nog zo veel meer. Wilt u graag eens de sfeer komen proeven kom gezellig langs.

Onze openingstijden zijn : maandag t/m zondag  11.00 – 17.00 uur

Graag tot ziens in Giethoorn!


Adres
Binnenpad 22 8355 BR Giethoorn

Website
www.heerlijckezeep.nl

Zeilmakerij Giethoorn

www.touristinformationgiethoorn.nl
Omschrijving

Gelegen aan de doorgaande weg N334 in Giethoorn met daaraan parallel het kanaal Beukers – Steenwijk is de Zeilmakerij Giethoorn zowel per auto als per boot eenvoudig te bereiken (aanlegplaats aanwezig). Wij zijn met name gericht op het maken van sloep en kruiser kappen, sprayhoods, dekzeilen, hoezen, voortenten, luifels, verandazeilen etc. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor reparaties aan: voortenten, kappen, zeilen, etc.


Adres
Beulakerweg 129a 8355 AE Giethoorn

Website
www.zeilmakerijgiethoorn.nl

Lantinga Slagerijen & Catering

lantinga-logo
Omschrijving

SLAGERIJ LANTINGA “Proef de oorsprong”

Het thema ‘Proef de oorsprong’ vormt de vertrouwde basis van Lantinga Slagerijen & Catering. Al bijna 70 jarig selecteren we zelf ons vlees bij Nederlandse boeren. Het Friese kruidenvarken, Overijsselse runderen, Texels Lam en boerderijkippen: de goede herkomst van de dieren is bepalend voor de heerlijke smaak van ons vlees. Altijd geweest overigens. En wat blijkt? Gezond leven met respect voor mens en dier is misschien wel belangrijker dan ooit. Dat heeft opa Lantinga 70 jaar geleden goed ingeschat…

 

De traditie en toewijding zetten we dan ook dankbaar voort in ons nieuwe all-in cateringconcept. Laat u inspireren door ons toegewijde slagersambacht, zelfgemaakte gerechten en recepten van weleer…


Installatiebedrijf Seegers

seegers
Omschrijving

U kunt bij Seegers terecht voor al het denkbare installatiewerk. Of het nu gaat om een lekkende kraan of de aanleg van een cv-installatie, wij staan voor u klaar.

Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers voeren alle benodigde werkzaamheden snel en goed uit. Wij helpen u bij het bedenken van creatieve oplossingen en houden altijd rekening met persoonlijke omstandigheden, wensen en eisen. Zo wordt techniek omgezet in wooncomfort.


Adres
Veneweg 100 7946 LH Wanneperveen

Website
www.jseegers.nl

Bike rental delivery Giethoorn

www.touristinformationgiethoorn.nl
Omschrijving

Een ruige mountainbike tour, een ontspannende fietstocht naar Giethoorn en omgeving. Onze fietsen of scooters zijn een perfecte manier om je te verplaatsen midden in dit prachtige gebied vol natuur. Kies een van onze fietsen en we leveren deze zo snel mogelijk overal op uw locatie waar u ook verblijft. Binnen een straal van 10 km rondom Giethoorn is deze service geheel gratis. Bike Rental Delivery heeft ook een mobiele service.


Website
www.bikerentaldeliverygiethoorn.com

Vishandel Gerrits en de Boer

www.touristinformationgiethoorn.nl
Omschrijving

De viswinkel bestaat sinds 1996 en is gelegen aan de gezellige Cornelisgracht aan Hylkemaweg in Giethoorn.  Bij ons in de winkel kunt u terecht voor de lekkerste vis. Zo hebben wij gebakken vis, gerookte vis, diverse belegde broodjes en ook voor een zoute haring bent u bij ons aan het juiste adres! De vis die u bestelt kunt u meenemen of u kunt plaatsnemen aan een tafeltje en de bestelling wordt bij u aan tafel op het terras geserveerd.

De viswinkel is  vanaf november geopend op vrijdag en zaterdag

van 11:00 tot 18:00 uur

Vanaf 1 maart zijn wij weer van dinsdag t/m zondag geopend.


Adres
Ds. T.O. Hylkemaweg 12 8355 CD Giethoorn

Website
www.vishandelgerritsendeboer.nl

Plus ter Schure Giethoorn

www.touristinformationgiethoorn.nl
Omschrijving

Naast uw dagelijkse boodschappen biedt Plus ter Schure meer. Zo beschikken wij over een PostNL servicepunt, slijterij, stomerij, tabaksartikelen en maaltijdservice.

Openingstijden :
Maandag                         08:00 – 20.00 uur

Dinsdag                           08:00 – 20.00 uur

Woensdag                       08:00 – 20.00 uur

Donderdag                      08:00 – 20.00 uur

Vrijdag                              08:00 – 20.00 uur

Zaterdag                          08:00 – 20.00 uur

Zondag                             09:00 – 19:00 uur

 


Adres
Eendrachtsplein 4 8355 DL Giethoorn

Website
www.sparterschure.nl

Prinsen Giethoorn

www.vvvgiiethoorn.com
Omschrijving

Al sinds 1930 is Prinsen inwoners en bezoekers van Giethoorn van dienst. Ons tankstation is het enige in de wijde regio dat zowel verkeer op het land als boten in het water kan bedienen.

In onze winkel vindt u onder meer een drogisterij, seizoensartikelen, hengelsportartikelen, watersportartikelen, rookwaren, speelgoed, kranten, huishoudelijke artikelen, batterijen en gereedschappen.

Of geniet van de mooie Kop van Overijssel op één van onze huurfietsen. De fietsenvakman in Giethoorn heeft ook voor u een goed onderhouden fiets klaar staan.

Familie Prinsen en medewerkers heten u van harte welkom en zijn u graag van dienst.


Adres
Beulakerweg 137 8355 AG Giethoorn

Website
www.prinsengiethoorn.nl